Uw partner, uw schoonmaakbedrijf

Duidelijke afspraken

Voordat wij bij u beginnen worden uw wensen en eisen zorgvuldig besproken en onze expertise zorgt er voor dat de aanbieding in financieel opzicht op maat is. De afgesproken werkzaamheden krijgt u te zien in de vorm van een overzichtelijk en controleerbaar werkschema.

De schoonmaakwerkzaamheden

Ons dienstenpakket omvat vrijwel alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, inclusief glasbewassing en specifiek het reinigen en onderhouden van allerhande vloeren. Tevens bieden wij onze klanten een 24 uurs service zodat wij bij calamiteiten, zoals bijvoorbeeld wateroverlast, adequate kunnen reageren.

Ons team

Een ervaren team van medewerkers zet zich dagelijks in om de gebouwen van onze klanten blinkend schoon te houden. En daarbij steken onze medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Onze mensen doen net iets meer moeite om in een ver hoekje te komen. Want ondanks de technisch hoogwaardige apparatuur en moderne reinigingsmiddelen blijft schoonmaakwerk bovenal mensenwerk.

De schoonmaakproducten

Wij zien erop toe dat we uitsluitend gebruikmaken van geregistreerde schoonmaakmiddelen. We volgen de productontwikkelingen nauwkeurig en laten ons uitgebreid informeren door onze leveranciers. De productenlijn kenmerkt zich door een minimale milieubelasting en bij toepassing wordt gebruik gemaakt van doseersystemen die het effectief en doelmatig schoonmaken bevorderen.

De kwaliteit

Zorg en aandacht voor de panden en de inventaris van onze klanten staan bij ons centraal. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en discreet te werk. Een persoonlijk en regelmatig contact met onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk. In de uitvoeringspraktijk houden wij graag zelf de vinger aan de pols. De kwaliteit wordt getoetst door controles op de werkvloer met oog voor detail. Wij leveren dan ook al meer dan 35 jaar de kwaliteit die afgestemd is op uw behoefte.

Ons bewijs

Op de werkvloer kunnen wij laten zien wat we waard zijn en overtuigen u graag van ons schoonmaakwerk met ster!

Uw partner, uw schoonmaakbedrijf

Toe aan een vrijblijvende offerte en/of advies? Neemt u dan contact met ons op. Een flexibel team van schoonmakers staat voor u klaar.

Interesse in ons schoonmakers team?

Neem contact op